Du er landet på Savbuk.dk, det helt rigtige sted at finde Stanley savbuk. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stanley savbuk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dewalt 1-97-475 Stanley Fold-up Savbuk

  • Dagens pris: 412,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 550.00, nu kun 412,-.
    Du sparer 138 kr. / 25 %
  • Fundet hos Homeshop.dk
  • Mærke: DeWALT

Vores første anbefaling er “Dewalt 1-97-475 Stanley Fold-up Savbuk” som lige nu er på tilbud hos Homeshop.dk.

Her er prisen sat ned med 25 % og kan altså fås for kun 412,- – en besparelse på 138 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Let og behagelig savbuk i kompakt størrelse, nem at transportere og hurtig at sætte op.
Detaljer: – Håndtag og skulderrem (ekstraudstyr) til fleksibel transport- Sidelåse til sammenkobling af 2 savbukke- Aluminiumsben- Kompakt- Tidsbesparende…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

2: Stanley Fatmax metal savbuk 2×4 ben

Sidste produkt på vores liste er Stanley Fatmax metal savbuk 2×4 ben som vi har fundet til 1440,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
2 X 4 ben.
Støtter trælægter til opbygning af stort arbejdsbord.Kompatibel med tvinger, vertikal påsætning.Fleksibelt håndtag, så savbukkene er lette at bære.Metalben og -ramme sikrer robust og stabil konstruktion.Gummifødder skaber friktion, så savbukken…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stanley savbuk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stanley savbuk:

Dyreste Stanley Savbuk på listen er Stanley Fatmax metal savbuk 2×4 ben fra Davidsenshop.dk med en pris på 1440.00. Billigste udvalgte Savbuk er Dewalt 1-97-475 Stanley Fold-up Savbuk som du kan købe for 412.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 1028 kr. – de 2 Stanley Savbuk vi har fundet koster i gennemsnit 926 kr.
Ovenstående Stanley Savbuk data og priser er hentet fra 3 butikker (Homeshop.dk, Davidsenshop.dk, vvs.dk). Alle Stanley Savbuk tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Savbuk guides:

Fandt du ikke det rigtige Savbuk blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Savbuk: