Find bedste Savbuk blandt 14 Produkter, 7 Brands og 11 Forhandlere her på Savbuk.dk

Bedste Einhell Savbuk: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Einhell savbuk på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Einhell savbuk 80 cm 150 kg stål

  Einhell savbuk 80 cm 150 kg stål

  Priser og varianter

  • Robust og holdbar savbuk
  • Maksimal belastning på 150 kg
  • Justerbar arbejdshøjde på 3 niveauer
  • Kan foldes sammen for nem opbevaring
  • Modhager forhindrer brændet i at dreje

  Hvorfor vælge Einhell savbuk 80 cm 150 kg stål?

  Beskrivelse af Einhell sammenklappelig savbuk:

  Einhell sammenklappelig savbuk er en robust og holdbar savbuk, der er fremstillet af stærke galvaniserede vinkelprofiler af metal. Den er designet til at holde op til en maksimal belastning på 150 kg og kan bruges med brændestykker med en diameter på op til cirka 300 mm.

  Savbukken er udstyret med modhager, der forhindrer brændet i at dreje rundt og sikrer, at det ligger stabilt og sikkert på savbukken under skæring. Der er også tre forskellige arbejdshøjder, der kan justeres efter behov, så du kan arbejde i den mest komfortable position.

  Einhell sammenklappelig savbuk kan foldes sammen, når den ikke er i brug, så den fylder mindre ved opbevaring. Der er også et ekstra kryds, der giver øget stabilitet, når savbukken er i brug.

  Savbukkens arbejdshøjde er på 68/64/60 cm, og dens længde er 80 cm. Den er velegnet til både private og professionelle brugere, der har brug for en holdbar og pålidelig savbuk til deres skærearbejde.

  Den robuste og stabile savbuk af zinkbelagt metal er designet til nem træsavning. Savbukken har tre arbejdshøjder. De kraftige fastholdelsestænder forhindrer træet i at dreje sig. Den kan klappes sammen for pladsbesparende opbevaring og nem transport.Arbejdshøjde: 60/64/68 cmHøjde: 80 cmMaks. belastning: 150 kgTil træstammer med en diameter på 40 cmSammenklappelig for pladsbesparende opbevaringKraftige og zinkbelagte metalprofiler

  Andre mærker af savbukke

  På vores liste her har vi samlet de Einhell bedste savbukke på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige savbuk til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top