Bedste Savbuk - se top 12

Priser og lagerstatus på nedenstående savbukke er senest opdateret i dag (15/07 - 2024) kl. 09:05

Du er landet på Savbuk.dk, det helt rigtige sted at finde savbukke. Vi har udvalgt 12 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det savbuk tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 12 forskellige savbukke fra 7 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Savbuk i metal

Savbuk i metal

377,50 kr.

321,40 kr.

Billede af Foldbar savbuk KB100TWIN indstillelig

Foldbar savbuk KB100TWIN indstillelig

1492,50 kr.

1.343,25 kr.

Billede af Savbuk B80cm. El-galv. stål

Savbuk B80cm. El-galv. stål

269 kr.

226 kr.

Billede af savbuk 150 kg orange

savbuk 150 kg orange

1526 kr.

1.402 kr.

Billede af Savbuk sb - 60 højde - 100 lgd - 100 cm

Billede af Stanley savbuk i metal, foldbar FatMax 900kg 2-par FMST1-75763

Billede af Savbuk - højde 118,5cm - lgd 100cm

Billede af Savbuk

Billede af Husqvarna Savbuk i træ

Billede af Stanley savbuk sæt fold-up 2 stk. 1-97-475

Stanley savbuk sæt fold-up 2 stk. 1-97-475

465 kr.

Billede af Stanley savbykkesæt max 450 kg (STST81337-1)

Stanley savbykkesæt max 450 kg (STST81337-1)

254 kr.

Billede af Savbuk teleskop(2st)1-92-980

Du kigger lige nu på 12 savbukke fra 7 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Black & Decker DeWALT Draper Tools Einhell Husqvarna Stanley Wolfcraft

2 grunde til at bruge en savbuk når du skal save og 5 ting du skal overveje før du køber

Saver du ofte i træ? Så er det en meget god ide at investere i en savbuk. I denne artikel vil vi snakke lidt mere uddybende om, hvorfor det er så god en ide. Og vi vil ikke mindst give dig nogle gode råd om ting du skal overveje, når du køber denne.

Læs med her hvis det har interesse for dig.

Hold styr på træet

Det er først og fremmest en god ide at benytte en savbuk, når du saver, fordi det giver dig meget mere kontrol over dit træ. Du har meget bedre styr på træet, når du kan sætte det op på en savbuk. Og på den måde kan du også nemmere undgå en masse farlige uheld.

Det er trods alt ikke helt ufarligt at benytte en sav. Det er et meget skarpt instrument og det er blandt andet derfor, at man altid skal bruge beskyttelseshandsker og briller, når man saver i træ. Og det er på samme vis en god ide at benytte en savbuk.

Jo mere kontrol du har over situationen, jo mere sikker er du på at du ikke får uheld og kommer til skade.

Undgå at bøje dig for meget

Det er desuden også en god ide at benytte en savbuk, fordi du dermed ikke ender med at skulle bøje dig alt for meget ned over træet. Det er hårdt arbejde at skule save i træ og arbejde med håndværk. Og det handler derfor om at bruge de hjælpemidler, som man har til rådighed. En god savbuk er netop et hjælpemiddel, som du bør benytte dig af.

Det er især godt for ryggen, hvis du benytter dig af en savbuk. Og det er derfor også helt uundværligt at have denne, hvis du i forvejen døjer lidt med nogle rygproblemer og lignende.

Køb den i træ

Det er en god ide at købe din savbuk i træ, hvis du gerne vil købe en til dig selv og dit skur. Du har som regel to muligheder at vælge imellem, hvis du gerne vil købe en savbuk; du kan enten købe den i metal eller i træ. Og træ er altså ofte den bedste løsning.

Hvorfor hænger det sådan sammen? Saven kan jo hurtigt smutte sig en tur under selve savningen. Og det er ikke så godt, hvis din sav rammer hårdt ned på noget tykt metal. Det kan faktisk beskadige din sav helt, hvis du ender med at ramme den hårdt ned på en savbuk af metal.

Det er derfor en meget god ide at benytte en savbuk i træ. Det kan godt være at den får sig lidt af et hak og bliver grimmere at kigge på med brug. Men du bliver i det mindste ikke nødt til at købe en ny sav med jævne mellemrum, blot fordi du ramte forkert.

Kan du købe den brugt?

Det kan være en ganske god ide at undersøge, hvorvidt du kan få din nye savbuk som brugt. Det kan ofte lade sig gøre, fordi andre kunder ikke ender med at få brugt deres savbuk nær så meget, som de havde gået og troet.

Der er intet i vejen for at købe en brugt savbuk. Den fejler som sådan ikke noget, blot fordi den har haft en eller to ejere før dig. Og det kan samtidig blive en hel del billigere for dig, hvis du ender med at købe din savbuk som brugt. Den er i hvert fald ikke lige så dyr, som en helt ny savbuk ville være det, hvis du tog ned på byggelageret og købte den.

Betyder modellen noget?

Det kan også være en god ide at gøre sig nogle tanker om, hvilken model man egentlig gerne vil have fat i. Ligesom alle andre produkter her i verdenen, så kan man efterhånden få op til flere hundrede forskellige modeller af en savbuk at vælge imellem. Hvilken er den rette til dig?

Du kan eventuelt skimme nogle anmeldelser fra tidligere kunder igennem. Disse kan meget hurtigt give dig en bedre fornemmelse af, hvilken savbuk i hvilket mærke der er en god ide at bruge penge på.

Køb en sammenklappelig model

Uanset hvilken model og fra hvilket mærke du køber denne, så er det en god ide at investere i en savbuk. Det er ofte meget nemmere at have med at gøre med sådan en. Og det giver dig samtidig mulighed for at klappe den sammen, når du ikke bruger den. På den måde fylder den ikke nær så meget på alle de andre tidspunkter på året, hvor du ikke har brug for den.

Det er ofte ikke så svært at finde frem til en sammenklappelig variant af en savbuk. Langt de fleste mærker vil lægge inde med mindst en variant.

Du kan købe en særligt til barnet

Hvis du ofte har barnet med ude for at hjælpe dig med træarbejdet, så er det en god ide at købe en savbuk netop til dem. På den måde har de meget nemmere ved at bruge den – og de kan føle sig lidt ligesom dig, deres elskede forældre.

Af rent praktiske årsager er det også bedst at købe barnets egen savbuk, hvis det endnu ikke er så højt. På den måde har de nemmere ved at kunne nå.

Derfor bør du shoppe på nettet

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sin savbuk på nettet.

Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe savbukke online.

Skal ikke stå tæt

Folks fornemmelser for pli, intimsfærer og afstand ryger hurtigt ud af vinduet når de går på shoppetur. Særligt hvis det er en speciel shoppedag som Black Friday, januarudsalg, når der skal købes julegaver, eller bare når der er et særligt godt tilbud på savbukke.

Og så er det altså bare først til mølle, og hvis man skal mases sammen som sild i en tønde, så må man blive det. Det slipper du heldigvis for hvis du køber online hvor der ingen andre mennesker er.

Leveringen koster ikke altid noget

Når du handler på nettet er der et postbud der skal fragte varen hjem til dig, og han skal selvfølgelig have løn. Derfor koster det noget at få sendt din nye savbuk hjem, og det har afholdt mange fra at handle på nettet trods de mange andre fordele.

For det føles underligt og forkert at skulle betale ekstra, oven i varens pris. Det ved mange webhops efterhånden godt, og derfor kan du langt de fleste steder også få gratis levering, så længe du køber for et vist beløb, der varierer fra butik til butik.

Der er altid åbent online

At vælge den rigtige savbuk til dine behov kan godt være lidt af en opgave.

Nogle vil faktisk mene det kræver lidt omtanke og koncentration. Det er der ikke meget af hvis du skal indordne købet ind i din travle hverdag, et eller andet sted mellem børnehentning og aftensmad. Hvis du køber online kan du til gengæld gør det når du har tid til at koncentrere dig om beslutningen - i din frokostpause, når børnene sover eller i weekenden.

Et godt link

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden side knibtang.dk.

Ud over savbuk.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Venner af Savbuk.dk

Tak til følgende partnere der gør det muligt for os at drive Savbuk.dk:

Find det du mangler på savbuk.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 26 produkter fra mere end 15 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 65 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:05:00.

26
Produkter
15
Forhandlere
65
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.